Ballina - Mercurius Consulting

Quality is the best business plan

John Lasseter

Zhvilloni biznesin tuaj duke investuar në lidership dhe menaxhment, rekrutim, HR outsourcing, trajnim dhe motivim të stafit.

Ne ju ofrojmë shërbime profesionale në:

 • Rekrutim

 • Onboarding

 • Analizë të kapacitetit për rritje dhe zhvillim

 • Ristrukturim të kompanisë

 • HR politika dhe praktika

 • Trajnime për shërbimin ndaj klientëve dhe shitje direkte

 • Trajnime dhe Mentorim për drejtorë dhe menaxherë

 • Ligjërata për rritjen e inspirimit

 • Team Pro & Lead Forward - Vlerësimi dhe zhvillimi i lidershipit

 • Përpilim të strategjisë së organizatës dhe ndihmesë në implementimin e saj

 • Workshop për krijimin e ekipeve efektive

 • Përpilim të platformës për nivelizimin e pagave

Klientët

 

Referenca