Mundësi punësimi për pozitën - Agjent i Shitjes - Mercurius

Agjent i Shitjes

Data e skadimit

23.01.2022

Qyteti

Parku i Biznesit Drenas

Mercurius Consulting është kompani e specializuar në fushën e rekrutimit dhe përzgjedhjes së stafit. Për zhvillimin e veprimtarisë së klientit tonë, në Industrinë e Auto-Salloneve, jemi në kërkim të kandidatëve ambicioz për pozitën Agjent i Shitjes, të cilët kanë përvojë në gjenerimin e shitjes. 

PËRGJEGJËSITË:

 • Të bëjë prezantimin dhe shitjen e automjeteve për të cilën kompania është përfaqësuese e autorizuar në mënyrë profesionale te klientët.
 • Të identifikojë klientët potencialë (Car Rental) me qëllim të zhvillimit të tregut B2B dhe B2C.
 • Të kuptojë nevojat e sakta të klientit, specifikat teknike, buxhetet e klientit që shprehin interes dhe të përgatisë ofertat komfor kërkesave të tyre.
 • Të bëjë negocimin dhe përgatitjen e dokumentacionit për realizimin e shitjes.
 • Të kryej analizat e automjeteve të caktuara të konkurrencës në treg.
 • Të organizojë operacionet e përditshme, të përmbush planin e shitjes dhe përgatitjen e raporteve. 

KËRKESAT dhe AFTËSITË:

 • Të ketë të përfunduar shkollën e mesme (preferohen t’i ketë të përfunduara studimet bachelor).
 • Minimum 1 vit përvojë pune në shitje apo në industrinë relevante.
 • Aftësi të mira të komunikimit për negocim dhe shitje.
 • Energjik dhe i/e shkathët që të komunikoj lehtësisht me të gjithë njerëzit.
 • Aftësi të mira të komunikimit verbal dhe të shkruar (gjuha angleze përparësi).
 • Njohuri të theksuar të paketës kompjuterike Microsoft Office (Word & Excel).
 • Patentë shoferi valide dhe përvojë në ngasjen e automjetit.

OFERTA:

 • Paga bazë fillestare 600 euro bruto.
 • Komision shtesë varësisht nga realizimi i planit të shitjes.
 • Orari i punës prej 08:00 deri 17:00, nga e hëna deri të shtunën.
 • Kompensim i shpenzimeve të telefonit.
 • Automjeti i kompanisë në dispozicion.
 • Mbështetje e zhvillimit të vazhdueshëm personal, duke ndjekur trajnime profesionale jashtë vendit.
 • Mundësi për të punuar në një kompani me traditë të madhe. 

APLIKIMI:

Të gjithë ju që posedoni aftësitë dhe kualifikimet e kërkuara më sipër, si dhe dëshironi të bëheni pjesë e ekipit të klientit, jeni të mirëseardhur të aplikoni deri më datën 23.01.2022. Kandidatët që përzgjedhen për listën e ngushtë do të ftohen në intervistë.

Apliko më poshtë:

Pozita

Agjent i Shitjes

Data e skadimit

23.01.2022

Fusha

Shitje

Qyteti

Parku i Biznesit Drenas