Valon Canhasi - Mercurius

Valon Canhasi

“Ne në Hallakate ja kemi besu rekrutimin e ekipit tonë Mercurius Consulting qysh nga dita e pare. Bashkëpunimi profesional dhe përkrahja e pa kursyer nga Shkumbini na ka ndihmuar me arrit rritjen qe kemi sot.”

Apliko më poshtë:

Pozita

Valon Canhasi