Mundësi punësimi për pozitën - Dizajner Grafik - Mercurius

Dizajner Grafik

Expiration date

23.01.2022

City

Fushë Kosovë

Mercurius Consulting është kompani e specializuar në fushën e rekrutimit dhe përzgjedhjes së stafit. Për zhvillimin e veprimtarisë së klientit tonë, në Industrinë e Marketingut, jemi në kërkim të kandidatëve ambicioz për pozitën Dizajner Grafik, të cilët janë energjik, pozitiv dhe që mund t’i kryej detyra e punës në një mjedis dinamik. 

PËRGJEGJËSITË:

 • Të krijoj përmbajtje të dizajnit grafik me fokus të brendeve të kompanisë së klientit.
 • Të bëjë përzgjedhjen e ngjyrave, shkronjave, fotografive dhe elementeve të tjera të dizajnit për t’i interpretuar konceptet kreative.
 • Të ketë njohuri të mira në softuerët për dizajn dhe krijim të përmbajtjes.
 • Të jetë kreativ dhe inovativ në përdorimin e teknikave dhe metodave të artit digjital.
 • Të ketë njohuri teknike të konsiderueshme mbi konceptet e përgjithshme të dizajnit digjital.
 • Të jetë i familjarizuar me trendet aktuale, ngjyrat dhe teknikat e dizajnit digjital. 

KËRKESAT dhe AFTËSITË:

 • Preferohet studime bachelor në dizajn grafik apo ekuivalente.
 • Së paku 2 vite përvojë pune në fushën e dizajnit grafik.
 • Aftësi të mira në Adobe Creative Products (Photoshop, Illustrator, InDesign).
 • Njohuri të platformave të rrjeteve sociale dhe trendeve të fundit.
 • Aftësi të mira të komunikimit verbal dhe të shkruar.
 • Aftësi të shkëlqyeshme organizative për të punuar i pavarur dhe në grup, si dhe i gatshëm për t’u përgjigjur shpejtë në situata urgjente.

OFERTA:

 • Pagë fillestare 600 deri në 900 euro bruto varësisht prej përvojës.
 • Orari i plotë i punës prej 08:00 deri 17:00, nga e hëna deri të shtunën.
 • Laptop personal me pajisje përcjellëse.
 • Mbështetje të zhvillimit të vazhdueshëm personal dhe profesionale.
 • Mundësi për të punuar me një kompani që i njeh vlerat e punëtorëve. 

APLIKIMI:

Të gjithë ju që posedoni aftësitë dhe kualifikimet e kërkuara më sipër, si dhe dëshironi të bëheni pjesë e ekipit të klientit, jeni të mirëseardhur të aplikoni duke dërguar CV tuaj (në brendi të jetë linku i Portofolios) deri më datën 23.01.2022. Kandidatët që përzgjedhen për listën e ngushtë do të ftohen në intervistë.

Apply below:

Position

Dizajner Grafik

Expiration date

23.01.2022

Fields

Dizajn

City

Fushë Kosovë