Mundësi punësimi për pozitën - Shitës - Mercurius

Shitës

Data e skadimit

29.08.2021

Qyteti

Prishtinë

NR. I POZITAVE: 2

Mercurius Consulting është kompani e specializuar në fushën e rekrutimit dhe përzgjedhjes së stafit. Për zhvillimin e veprimtarisë së klientit tonë, në Industrinë e Shitje me Pakicë, jemi në kërkim të kandidatëve ambicioz për pozitën Shitës/e. Ai ose ajo do të përkujdeset për shërbimin e klientëve në dyqan. 

PËRGJEGJËSITË:

 • Të shoqëroj klientët nga momenti i hyrjes në dyqan, të prezantoj produktet, të realizoj shitjen, të merret me inkasimin e pagesës dhe t’i përcjell deri në dalje nga dyqani.
 • Të bëjë prezantimin dhe shitjen e produkteve, si: tekstil shtëpiak, produkte ushqimore organike, kozmetikë etj.
 • Të jetë tip energjik dhe i afrueshëm me konsumatorët, të komunikoj lehtësisht me njerëzit e të gjitha niveleve.
 • Të këshilloj klientët me trendin e produkteve të reja.
 • Të ketë vetë iniciativë për të mësuar punën nga bashkëpunëtorët, mbikëqyrësit dhe pronarët e tij.

KËRKESAT dhe AFTËSITË:

 • Të ketë të përfunduar shkollën e mesme (preferohen studimet bachelor).
 • Minimum 1 vit përvojë pune në shitje apo shërbimin ndaj klientëve.
 • Aftësi të mira të komunikimit dhe prezantimit.
 • Aftësi për të punuar me orar fleksibil.
 • Të ketë vetë iniciative për të punuar i/e pavarur dhe në grup.

OFERTA:

 • Paga bazë rreth 350 euro bruto.
 • Mundësi përfitimi të bonusit varësisht nga performanca.
 • Orari i punës 40 orë në javë, me ndërrime prej të hënës deri të dielën, me 1 ditë pushim në javë.
 • Duhet të jetë në dispozicion për të punuar vikendeve dhe në festa.
 • Mundësi për të punuar në një kompani me kulturë të madhe dhe që i njeh vlerat e punëtorëve.
 • Mundësi për të punuar me ekipin fantastik dhe kreativ.

APLIKIMI:

Të gjithë Ju që i posedoni aftësitë dhe kualifikimet e kërkuara më sipër, si dhe dëshironi të bëheni pjesë e ekipit të klientit, jeni të mirëseardhur të aplikoni deri më datën 29.08.2021. Kandidatët që përzgjedhen për listën e ngushtë do të ftohen në intervistë.

Apliko më poshtë:

Pozita

Shitës

Data e skadimit

29.08.2021

Fusha

Shitje

Qyteti

Prishtinë